Rabu, 14 November 2012

Míra odpovědí v Dublinu po zahájení byl velmi slibný

S vědomím rakoviny horkým tématem tyas mirasih každého programu tento měsíc INMO také vzala svou vlastní iniciativu pomoci Bitva u rakoviny a zvýšení povědomí mezi jejími členy.

INMO a Cornmarket měli velkou reakci na růžové moc volného prsu zdravotní posouzení iniciativa sester. Je k dispozici výhradně pro členy INMO příjmu ochrany systému.

Míra odpovědí v Dublinu po zahájení byl velmi slibný. Více než 48 % z těch pozval zúčastnili. Byla provedena hodnocení kolem Dublin City všech září a pokračují v tomto měsíci. Cork City a Bantry zažil podobnou reakci s 47 % návratnost.

Ale říjen není o moc růžový, INMO také používají modré energie iniciativy. Cílem programu je zpřístupnit prostaty a varlat Hodnocení všem členům mužské sestra.

Je to už měsíc růžové dobročinnosti a charitativních akcí všech pomoc karcinomu prsu povědomí. Stejně jako tyto události byly šokující titulky selhání irské zdravotnictví.

V médiích jsme viděli nebo o ženu paní Fahey, který byl misdiagnosed. Diagnóza přišla po 19 měsíců ode dne, kdy jí bylo nejprve jen Barrington's Hospital v Limericku. Testy byly opakovaně vrátil negativní z UCHG když byly ve skutečnosti kladný. Tyto události vedly k sérii vyšetřování a reorganizace, které mají lepší zdravotnictví rakoviny v Irsku. To také vedlo k centralizaci diagnózu rakoviny prsu a léčby v 8 specializovaných centrech v Irsku.

Být misdiagnosed je strašlivý omyl za nemocnici nebo laboratoř udělat, ale od této nešťastné události došlo k zlepšení zda že takové věci nebude opakovat.

Jeden z deseti žen v Irsku dostane rakovinu prsu a více než 2500 žen bude se nově diagnostikována v tomto roce. Tři čtvrtiny těchto žen bude nad 50 let. V průměru 621 žen zemře na rakovinu prsu každý rok.

S tímto vědomím jsme pochválit všechny firmy a lidi, kteří byli získávání peněz a bude i nadále tak učinit v průběhu října.

Jedním z příkladů je někdy zelené prodejnách zdravé výživy šli všechny růžové získávat finanční prostředky pro Národní institut pro výzkum rakoviny prsu. Procento z jejich prodeje nabízíme z jejich nejoblíbenějších výrobků, které bude označena růžově v úložišti. I Liam Neeson svlékl se do růžové kalhoty pro rakovinu prsu povědomí o měsíc v show Ellen DeGeneres.

Více než jeden z deseti žen nejsou vědomi toho, jak kontrolovat známky rakoviny prsu. To je třeba změnit, jak nemoc tvrdí více než 600 životů ročně. Moc růžové a modré moc pro sestry je skvělá iniciativa a je to krok správným směrem na povědomí o rakovině. Více než 80 % žen se přežití rakoviny prsu na pět let nebo déle s pokračující výzkum. Ženy jsou stále více vědomi příznaků a včasné odhalení je klíčem.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar